maandag 19 oktober 2015

Linke praktijken.


18-10-2015
  • Diefstal braak op Diestersteenweg te Maaseik om 10.00 uur. Mogelijks diefstal op werf ziekenhuis.
  • Diefstal uit voertuig op Kerkplein te Maaseik om 16.00 uur. Het slot van de bestuurdersdeur vertoont schade en het frontje van de autoradio werd ontvreemd.
  • Verkeersongeval op de Miekersweg te Maaseik om 19.00 uur. B.M. (28j) uit Leuven reed vanuit de Miekersweg de Maaseikerbaan op en is hierbij in aanrijding gekomen met P.L. (60j) uit Dilsen. EAF.
  • Vandalisme/poging diefstal op Boslaan te Dilsen. De ruit aan de passagierszijde van het voertuig werd ingeslagen. Het handschoenkastje stond open. Er werd niets ontvreemd.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 20.20 uur. C.B. (30j) maakt met zijn auto vanaf de parkeerstrook op de Rijksweg een U-bocht om terug te rijden richting Maaseik. Hij ziet motard G.H. (60j) niet aankomen en het komt tot een aanrijding. De motard werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis te Genk. Passagier motorfiets was ongedeerd.

19-10-2015
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 08.30 uur. Kop-staart aanrijding tussen B.F. (51j) uit Maasmechelen en S.Y. (46j) uit Maasmechelen, EAF.
  • Gaslek op K Albertlaan te Maaseik om 10.10 uur. Een bewoner meldt gasgeur. Brandweer komt ter plaatse met het nodige materiaal doch kan niets waarnemen. Woning werd terug vrijgegeven.
  • Verkeersongeval vlucht op Kloosterbempden te Maaseik om 09.00 uur. Onbekende rijdt amsterdammertje aan, verder onderzoek.

Bedrog met beroepengidsen, reclame-inlassingen en domeinnamen
 
De laatste tijd werden enkele handelaars in Maaseik slachtoffer van onderstaande praktijken.

Hebt u al voorstellen gekregen om uw adresgegevens in te lassen in elektronische of traditionele beroepengidsen? Hebt u onlangs een factuur gekregen met het voorstel de domeinnamen voor uw activiteit terug te kopen? Hebt u bezoek gekregen van een ronselaar die u voorstelde reclame te maken in een regionaal blad?

Onderteken niets, betaal niets! Lees goed de kleine lettertjes en wees op uw hoede voor warrige informatie. Als u twijfelt, onderteken dan niets!
Voor meer informatie volg onderstaande link.