woensdag 14 oktober 2015

Spoedig herstel!


13-10-2015
  • Vandalisme op B Philipslaan te Maaseik om 15.00 uur. V.B. (21j) uit Buchten (NL) moest dringend plassen en ging dit doen in de struiken achter een hekwerk. Bij deze activiteit is het hekwerk omgevallen op enkele geparkeerde voertuigen. EAF.
  • Vandalisme op Kantonsweg te Dilsen. Achterlicht van wagen werd ingeslagen.

14-10-2015
  • Brand op Stokkemerbaan om 10.30 uur. In de garage is er tijdens werken een voertuig in brand gevlogen. De brandweer is ter plaatse gekomen om alles te blussen. Er is ook schade aan de garage, een kampeerwagen en een aanpalend pand.
  • Winkeldiefstal op Rijksweg te Dilsen. Flessen drank gestolen uit warenhuis.
  • Verkeersongeval op de Venlosesteenweg te Maaseik om 08.15 uur. S.S. (18j) uit Budel (NL) bestuurt zijn personenwagen op de Venlosesteenweg in de richting MAASEIK. Samen met de 3 inzittenden, V.N. (17j) en K.L. (17j) uit Budel en V.N. (18j) uit Soerendonk (NL) is hij op weg naar school. Bestuurder D.L. (50j) uit Sittard (NL) rijdt op de Venlosesteenweg in de richting KINROOI. Bestuurster E.B. (25j) uit As (samen in het voertuig met passagier H.C. (26j) uit Maaseik) rijdt op de Venlosesteenweg in de richting KINROOI achter D.L. Volgens getuigen heeft S.S. een maneuver gemaakt naar links waardoor hij op het rijvak van D.L. terecht kwam. Hierbij kwam het tot een frontale aanrijding. Door de aanrijding is het voertuig van D.L. beginnen tollen en in aanrijding gekomen met het voertuig van E.B. dat erachter reed. Bij het ongeval zijn 7 personen gewond. De bestuurders S.S. en D.L. zijn zwaar gewond. V.N. is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis te GENK. Een verkeersdeskundige kwam ter plaatse. Het verkeer werd enkele uren omgeleid. Om 12.30 uur was de rijbaan terug vrij.