vrijdag 16 oktober 2015

Steeds verrassend, altijd nadelig!


15-10-2015
  • Verkeersongeval op de Acht Meilaan te Maaseik om 18.15 uur. N.K. (25j) wil rechts de Van Eycklaan inslaan. Op dat moment wil bromfietser V.S. (17j) uit Kinrooi rechtdoor over het fietspad richting Kinrooi rijden. Aanrijding. Bromfietser naar ziekenhuis.
  • Verkeersongeval op de Acht Meilaan te Maaseik om 18.15 uur. R.A. (82j) uit Budel (NL) wil een parkeerplaats oprijden. L.H. (23j) uit Kinrooi reed achter dit voertuig en wil hem voorbijrijden net op het moment dat hij indraait. Botsing.
  • Tanken zonder betalen op Spilstraat te Maaseik. Nederlands voertuig tankt en is weggereden zonder betalen. Verder onderzoek.

16-10-2015
  • Sturen zonder rijbewijs op V Eycklaan te Maaseik om 01.00 uur. Aandacht van de politieploeg wordt getrokken door een Fiat. Interceptie. De jeugdige bestuurder kan geen rijbewijs voorleggen. Hij geeft de naam op van een 43-jarige man. Betrokkene lijkt maximum 20 jaar. Hij zegt dat het Kruidvat goede producten heeft. Controle ten burele. Blijkt O.S. (18j) uit Maaseik te zijn. Hij had de identiteit van zijn vader doorgegeven. Hij is niet in het bezit van een rijbewijs. PV opgesteld.