donderdag 25 augustus 2016

Heerlijk zwemweertje!



24/08/2016
  • Val van een persoon op Bosstraat te Maaseik om 10.42 uur. Persoon valt tijdens het wandelen en wordt met ziekenwagen overgebracht naar ZMK.
  • Verkeersongeval vlucht op Maaseikerlaan te Maaseik. Een bestuurster treft haar voertuig aan met de voorkant tegen een verkeersbord. Er is tevens lichte schade aan de achterzijde van het voertuig. Vermoedelijk werd het voertuig langs achter geraakt waardoor het tegen een verkeersbord belandde.
  • Opzettelijke beschadigingen op Kluisstraat te Maaseik om 19.25 uur. In de tuin van een bewoner liggen verschillende uitwerpselen van een hond, evenals in het zwembad. Verder onderzoek volgt.
  • Vinden van gestolen fiets op Kloosterbempden te Maaseik om 19.59 uur. Eigenaar herkent zijn gestolen fiets die door jongeren wordt gebruikt. Fiets werd terug aan eigenaar overhandigd.
  • Verkeersongeval vlucht op parking gemeentehuis te Dilsen-Stokkem om 11.02 uur. Bestuurster raakt tijdens het parkeren een ander voertuig en vertrekt. Een getuige ziet het ongeval gebeuren waardoor bestuurster wordt geïdentificeerd en verhoord.



25-08-2016 
  • Poging diefstal op Sportlaan te Maaseik. Braaksporen waarneembaar, dader is niet in het pand geraakt. Verder onderzoek volgt.
  • Verkeersongeval op Rijksweg 456 te Dilsen-Stokkem om 11.57 uur.  P.L. (47j) uit Dilsen-Stokkem rijdt met haar voertuig over de Rijksweg te Dilsen in de richting van Maasmechelen. Ter hoogte van het kruispunt Rijksweg-Borreshoefstraat moet zij remmen omdat de verkeerslichten de rode kleur aannemen. L. M. (24j) uit Dilsen-Stokkem die met haar voertuig over de Rijksweg rijdt in de richting van Maasmechelen ziet te laat dat de voorligger remt. P.L. is gekwetst en wordt met de ziekenwagen voor verzorging naar het ziekenhuis te Maaseik overgebracht.