zaterdag 6 augustus 2016

Zowel letterlijk als figuurlijk...

05-08-2016
  • Flessentrekkerij op Maastrichtersteenweg te Maaseik. Twee lege cola flesjes worden vol benzine getankt zonder te betalen. Verder onderzoek volgt.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Ophovenstraat te Maaseik om 14.19 uur. O.B. (19j) komt in aanrijding met T.A. (67j). EAF ingevuld. Beide bestuurders blazen Safe.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Koning Albertlaan te Maaseik om 15.01 uur. M.M. (63j) uit Maaseik rijdt achter op het voertuig van S.M. (47j) uit Meeuwen-Gruitrode. Minieme schade. EAF ingevuld.
  • Verkeersongeval op Gremelsloweg te Maaseik om 17.35 uur. O.J. (38j) uit Kinrooi ziet V.A. (53j) uit Borgloon niet komen uit de richting van het centrum van Maaseik. Zij komen in aanrijding. Door een uitwijkmanoeuvre wordt het voertuig van V.R. (60j) uit Kinrooi, dat stilstond op het kruispunt, ook aangereden. Ziekenwagen en takeldienst ter plaatse. PV opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 22.39 uur. Aan de rotonde Rijksweg/Stationstraat stellen we vast dat er een voertuig over de verkeersverdrijver is gereden. Een richtingswijzer werd omvergereden. Verder onderzoek volgt.
06-08-2016
  • Moeilijkheden personen op Grote Kerkstraat te Maaseik om 04.13 uur. Enkele personen zitten op het terras. Ter plaatse niemand meer aanwezig. De eigenaar had de buitenverlichting aangedaan waarop de personen zijn vertrokken. Twee tafels liggen op de grond, doch geen schade.