zondag 14 augustus 2016

Vele kleine stukjes, leveren uiteindelijk een geheel op ...

13-08-2016
  • Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Molenveld te Dilsen-Stokkem. Ter plaatse blijkt de paal met zichtbaarheidspiegel schuin te staan. Paal werd door ons terug recht gezet.
  • Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Europalaan te Dilsen-Stokkem. Een muurtje van een oprit werd aangereden. Verder onderzoek volgt.
  • Onopzettelijke beschadigingen op Het Getske te Dilsen-Stokkem. Bij het reinigen van een muur geraakten allerhande toestellen bij de buren bedekt met een laag vlekken. Onderlinge regeling via de verzekering.
  • Geluidshinder muziek op Sportlaan te Maaseik. Er zijn meerdere meldingen binnengekomen van geluidsoverlast. De verantwoordelijken en ploeg zijn ter plaatse gegaan. De bassen werden minder gezet.
  • Verkeersongeval op kruispunt Leeuwerikstraat met Haansberg te Maaseik om 20.15 uur. P.F. (52j) uit Kinrooi komt met de Vespa in aanrijding met een paaltje en komt hierdoor ten val. Betrokkene werd overgebracht naar ZMK.
  • Nachtlawaai muziek op Vilvertstraat te Dilsen-Stokkem om 23.15 uur. Controle gedaan ter plaatse, doch totaal geen overlast van muziek kunnen vaststellen.
  • Nachtlawaai personen op Saalweg te Dilsen-Stokkem om 23.27 uur. Enkele jongeren zijn op het plein lawaai aan het maken. Wij kunnen geen jongeren meer aantreffen. De geparkeerde voertuigen worden gecontroleerd.
14-08-2016
  • Verkeersongeval met vlucht op Kasteelstraat te Dilsen-Stokkem om 1.04 uur. Een voertuig is tegen de gevel van een woning opgereden. Er liggen nog brokstukken van het voertuig. Verder onderzoek volgt. PV opgesteld.

Resultaten verkeersactie – Zaterdag 13/08/2016
Snelheidscontrole: 91 passanten - 31 overtredingen;
Alcoholcontrole:
-    samplertesten: 3 x Positief - 12 x Safe;
-    ademanalyses: 3 x Positief met onmiddellijke intrekking rijbewijs 15 dagen
-    PV: 1 x pv onaangepast rijgedrag – 1 x takeling voertuig wegens sturen onder invloed;
-    OI: 2 x gordeldracht.
Toezicht evenementen