maandag 1 augustus 2016

Marieeeee-Jeanneee!!!!


31-07-2016
  • Brand in Halstraat te Maaseik om 03.00 uur. Zadel van fiets in de fik. Bij aankomst is de brand reeds geblust. Niemand in de omgeving aan te treffen.
  • Verkeersongeval op de Bosstraat te Maaseik om 10.30 uur. N.W (77j) uit Wortegem wilde met zijn Aston Martin de Bosstraat oprijden. De auto voor hem wacht op de zakpaal en rijdt daarop verder. N.W. volgde de auto voor hem en komt in aanrijding met de zakpaal die terug omhoog kwam. Wagen getakeld.
  • Verdacht voertuig op K Albertlaan te Maaseik om 16.45 uur. K.J (79j) had zijn auto geparkeerd langs de K. Albertlaan. Hij was er zich niet van bewust dat zijn Renault Captur nog steeds een draaiende motor had en niet afgesloten was. De politieploeg neemt de wagen preventief mee naar het commissariaat. Omstreeks 18.45 uur biedt de eigenaar zich aan, hij was zéér content dat zijn voertuig niet gestolen was.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 19.30 uur. Bestuurder wil een parking opdraaien. P.S. (19j) uit Kinrooi merkt dit te laat op en knalt er achterop. Beide voertuigen niet meer rijvaardig, veel blikschade. EAF.