zaterdag 11 februari 2017

BMW wéér in fusie met MINI!


10-02-2017

  • Verkeersongeval op Scholtisplein te Maaseik om 20.00 uur. L.M. (36j) staat wegens verkeersdrukte met haar voertuig stil op de Hoogstraat. N.M. (80j) uit Kinrooi staat geparkeerd op de Hoogstraat en rijdt achteruit tegen het voertuig van L.M. Deze plaatst zich aan de kant en opent haar portier. B.H. (63j) rijdt vervolgens met haar voertuig tegen de geopende deur aan.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 14.45 uur. H.K. (41j) komt met zijn vrachtwagen van de turborotonde en rijdt in de richting van Dilsen, op de linkerrijstrook. D.H. (59j) komt vanuit Lanklaar en rijdt in de richting van Dilsen, op de rechterrijstrook. De vrachtwagen begeeft zich naar de rechterrijstrook en de personenauto zit in zijn dode hoek waardoor hij deze niet opmerkt met aanrijding tot gevolg. De personenauto wijkt uit naar rechts en rijdt in twee voortuinen. Hierbij raakt het hekwerk beschadigd en rijdt hij tegen een geparkeerd BMW, dewelke doorstoot tegen een Mini.

11-02-2017

  • Drugs/verboden wapen op Daalderdijk te Dilsen om 00.10 uur. G.R. (19j) uit Maasmechelen wordt in het bezit van drugs en pepperspray aangetroffen.
  • Moeilijkheden met persoon op H V D Goesstraat te Maaseik om 02.45 uur. Een dronkaard staat aan de verkeerde appartemensblok om binnen te geraken. Naar juiste deur gebracht.