woensdag 1 februari 2017

Dangerous level!!!

31-01-2017

  • Beschadiging voertuig op Rozenlaan te Dilsen-Stokkem. Afgelopen nacht werden er beschadigingen aangebracht aan de geparkeerde auto van de melder. Een voorlicht en de carrosserie werden beschadigd. Proces-verbaal werd opgesteld.
  • Inbraakalarm op Boslaan te Dilsen-Stokkem. Het alarm van Roofix gaat af. Ter plaatse staat de toegangspoort van de omheining open. We doen rondgang doch kunnen niets verdachts aantreffen.
  • Dronken persoon op Bosstraat te Maaseik. Betrokkene is gevallen en heeft diepe snijwond in het aangezicht. Hij is agressief ten opzichte van de ambulanciers en ons. Betrokkene werd meegenomen voor verzorging.

01-02-2017

  • Verkeersongeval op Schoolstraat te Dilsen-Stokkem om 08.59 uur. Enkele houten paaltjes werden omgereden op de berm. De paaltjes staan per drie en dienen om jonge boompjes in de berm recht te houden. Geen gegevens omtrent het vluchtend voertuig.
  • Hinderend voertuig op Torenstraat te Maaseik. Een aannemer is in een gebouw werken aan het uitvoeren en dient zijn hiervoor camionette te parkeren in de straat. Betrokkene heeft een vergunning.
  • Internetfraude op Achter het Kerkhof te Maaseik. Het account van Playstation van een 14-jarige jongen werd gehackt. Tijdens het spelen online, heeft een persoon aangeboden te helpen om verder in het spel te geraken. De jongen heeft ter goede trouw zijn inloggegevens doorgegeven. Via Sony Entertainment werd het account beëindigd. Er werd geen nadeel ontdekt.