maandag 6 februari 2017

Het gevolg van een foute plaatsing van de nummerplaat.

05-02-2017
  • Verkeersongeval op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 14.10 uur. Betreft een kop-staart aanrijding. De beide bestuursters worden overgebracht naar het ziekenhuis van Maaseik voor controle. Voertuigen worden getakeld.
  • Drugs in het verkeer op Arnold-Sauwenlaan te Dilsen-Stokkem. Tijdens patrouille merken wij een voertuig op waarvan de originele kentekenplaat aan de voorzijde hangt i.p.v. aan de achterzijde. Bovendien is ook één van de remlichten stuk. Omwille van deze redenen gaan wij over tot interceptie van het voertuig. De 22-jarige bestuurder werd onderworpen aan een speekseltest, die een positief resultaat gaf. Een hoeveelheid verdovende middelen werd aangetroffen in het voertuig. PV werd opgesteld.
06-02-2017
  • Parkeren op Rijksweg te Dilsen-Stokkem. Een voertuig staat geparkeerd in een zone, afgebakend om werken uit te voeren. De takeldienst werd ter plaatse gevraagd.
  • Afval verbranden op Soerveldweg te Dilsen-Stokkem. Het vuur wordt in ons bijzijn gedoofd.
  • Beschadiging voertuig op Arnold-Sauwenlaan te Dilsen-Stokkem. Het zijraam aan de voorzijde werd verbrijzeld en de rechter zijspiegel werd afgebroken. Uit het voertuig werd niets gestolen. PV werd opgesteld.