donderdag 1 juni 2017

Afkomstig uit Lobbes maar géén lobbes!


31-05-2017

  • Vuurtje stoken op Sipernau te Dilsen om 15.00 uur. Tijdens patrouille op de Ringlaan in Maaseik ziet de politieploeg een grote zwarte rookwolk in de omgeving Elen. Bewoner is achter het kasteel allerhande afval aan het verbranden. Vuur wordt gedoofd en GAS PV wordt opgesteld.
  • Opzettelijke slagen op Merellaan te Dilsen om 17.30 uur. Ter plaatse blijkt dat er reeds langere tijd een dispuut aan de gang is tussen twee partijen. Vandaag is het tot een fysieke confrontatie gekomen tussen 4 personen enerzijds en één persoon anderzijds. De éénling heeft enkele slagen gekregen. Verder onderzoek.
  • Brand op de Ritserstraat te Dilsen om 23.00 uur. Klein bosje in brand tussen de Ritserstraat en de Allemansweg. BW blust.

01-06-2017

  • Verkeersongeval op de Siemenslaan/Boslaan te Dilsen om 11.30 uur. V.A. (73j) uit Dilsen en L.N. (33j) uit Lobbes verwijten elkaar niet correct te hebben voorgesorteerd op de rotonde. PV opgesteld.
  • Hindernis op rijbaan op O Koestraat te Maaseik om 8.15 uur. Ter plaatse treft de politieploeg een constructie aan die over de rijbaan loopt ter bescherming van een dikke waterslang. Onmogelijk om met een personenvoertuig hier over te rijden. De veroorzaker komt onmiddellijk ter plaatse om de situatie aan te passen.
  • Verkeersongeval op de Maastrichtersteenweg te Maaseik om 11.00 uur. K.M. (31j) rijdt op de parking Aldi achteruit tegen linkerflank van voorbijrijdende wagen van Y.H. (81j). EAF.