vrijdag 23 juni 2017

Overbuur kan erger voorkomen!!!

22-06-2017

  • Brand van een woning op Kruisvenlaan te Dilsen-Stokkem om 14.16 uur. De alerte melder merkt hevige rookontwikkeling op in de tuin van zijn overbuur. Hij stelt vervolgens vast dat een stacaravan in lichterlaaie staat. Het vuur is zich reeds aan het verspreiden over het dorre gras en raakt reeds de nieuwbouwwoning. In afwachting van de brandweer blust de melder samen met nog een tweede persoon het gras om de woning te beschermen. Tijdens het ontstaan van de brand was er niemand thuis. Schade betreft: een caravan, een bouwkraan en enkele coniferen.
  • Brand van een woning op Vlakerweg te Maaseik om 15.43 uur. Een klein bijgebouwtje van een buitenverblijf is in brand gevlogen door een elektrisch defect. De brandweer is snel ter plaatse en kan de brand snel blussen. Geen gevaar voor omgeving.
  • Diefstal voertuig op Sportlaan te Maaseik om 15.02 uur. Op de parking van de sporthal werd een witte BMW gestolen door onbekenden. Onderzoek wordt ingesteld.
  • Val van een persoon op Burgemeester Philipslaan te Maaseik. De 64-jarige fietser uit Maaseik is ten val gekomen door een te zware tas te dragen. Slechts lichte verwondingen.
  • Verkeersongeval op Langs de Graaf te Dilsen-Stokkem om 21.42 uur. Een Citroën C5 werd aangereden. Enkel stoffelijke schade. Aangifte ten burelen.