vrijdag 13 oktober 2017

Een hekwerk met vuurwerk...

12-10-2017
  • Verkeersongeval met vlucht op Koningin Fabiolalaan te Maaseik om 8.05 uur. Een 16-jarige fietser werd aangereden op de oversteekplaats. Zij geraakte hierbij licht gekwetst. De bestuurder heeft echter zijn weg verdergezet. PV werd opgesteld.
  • Afval verbranden op Kruisstraat te Maaseik. Ter plaatse wordt afgebroken hekwerk opgestookt in een vuurkorf. We hebben duidelijk gemaakt dat een vuurkorf dient voor occasioneel gebruik en niet om afval te stoken. GAS PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 14.50 uur. Een takelwagen komt in aanrijding met de spiegel van de vrachtwagen van J.H. (32j) uit Nederland. De spiegel van de vrachtwagen is gedeeltelijk beschadigd door de aanrijding. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Boslaan te Dilsen-Stokkem om 16.50 uur. Betreft een kop-staart aanrijding ter hoogte van de rotonde Boslaan met de Nationaal Parklaan. Alle betrokkenen werden geïdentificeerd en werden onderworpen aan een ademtest, dewelke allen negatief zijn. PV wordt opgesteld.
  • Sturen onder invloed op Rachels te Dilsen-Stokkem om 18.53 uur. Wegens het rijgedrag met hoge snelheid gaan wij over tot controle van een voertuig. De 27-jarige bestuurder legt een positieve ademtest af. Het rijbewijs werd voor de duur van 15 dagen ingetrokken. Het voertuig bleek ook niet verzekerd en niet geldig ingeschreven te zijn. Takeling.
  • Verkeersongeval op Dornerstationsstraat te Maaseik om 22.25 uur. Een 22-jarige bestuurder neemt zijn bocht te breed, waardoor de rechterbanden in de grasberm terecht komen. Het voertuig begint te schuiven en komt aan de overzijde van de weg tot stilstand tegen een boom. De 21-jarige passagier diende door de brandweer bevrijd te worden. Beiden werden overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging. Het voertuig werd getakeld. PV werd opgesteld.