zaterdag 14 oktober 2017

Ze hebben gepboft!


13-10-2017

  • Poging diefstal op Slakkenstraat te Dilsen om 21.20 uur. De brandweer is met een oefening bezig wanneer ze opgeroepen worden voor een interventie. Doordat ze dringend de plaats verlaten, laten ze wat materiaal liggen in de Slakkenstraat voor het gebouw. Als ze na vijf minuten terugkomen omdat de opdracht geannuleerd is, zien ze in de Slakkenstraat een man met hun beademingstoestel lopen. Een brandweerman roept naar de man, waarop deze het toestel laat liggen, in een auto stapt en wegrijdt. Er zijn aanwijzingen naar de verdachten. PV werd opgesteld. Verder onderzoek.

14-10-2017

  • Vechtpartij (1) op S G Ruttenstraat te Dilsen om 01.50 uur. Vechtpartij geweest tussen twee broers en een tiental personen. Handelde over een geldkwestie. Gemoederen bedaard en alle partijen uitgenodigd voor verhoor.
  • Vechtpartij (2) op S G Ruttenstraat te Dilsen om 04.00 uur. Eén van de partijen van voorgaande vechtpartij wenst alsnog verhaal te halen in café.  Uitbater café sluit op eigen initiatief het café om verdere problemen te voorkomen!
  • Vuurtje stoken op Kapelstraat te Dilsen om 09.00 uur. Kinderen maakten vuurtje om kastanjes te poffen. Verwittiging.