woensdag 25 oktober 2017

Stoet van de Rabbedabbers?


24-10-2017

  • Verkeersongeval op de V Eycklaan te Maaseik om 16.00 uur. T.W. (74j) uit Kinrooi wil links afslaan. Hij werd aangereden langs achter door de tweede bestuurder D.S. (37j) uit Kinrooi die op zijn beurt ook langs achter aangereden wordt door derde bestuurder H.J. (21j) uit Kinrooi. EAF.
  • Verkeersongeval vlucht/onverantwoord rijgedrag te Dilsen om 18.30 uur. Twee politieploegen wensen een bromfietsbestuurder te onderscheppen die geen drager is van de valhelm. Deze rijdt aan zeer hoge en ongecontroleerde snelheid in de richting van Neeroeteren en negeert alle stoptekens. Bestuurder wordt herkend als een 17-jarige inwoner. Hij gaat tegen het verkeer inrijden waardoor verschillende andere weggebruikers dienen uit te wijken om een aanrijding te vermijden. Bestuurster S.K. (37j) uit Lanaken meldt dat verdachte op haar wagen inreed en weggevlucht is. De nodige processen-verbaal worden opgesteld en de overtreder zal later geïnterpelleerd worden.

25-10-2017

  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 07.45 uur. S.S. (22j) heeft een verkeersbord omgereden op de Rijksweg-Hoogbaan.
  • Diefstal braak op Spilstraat te Maaseik om 06.00 uur. Kassa in bakkerij leeggehaald. Verder onderzoek.