dinsdag 3 oktober 2017

Piepschuim?


02-10-2017

  • GSM/Niet-verzekerd voertuig op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 12.30 uur. Controle voertuig naar aanleiding van gsm gebruik en foutieve plaatsing kentekenplaten. A.A. (29j) uit Maasmechelen heeft tevens geen verzekering. Takeling.
  • Verkeersongeval op de Kantonsweg te Dilsen om 16.15 uur. V.I. (33j) uit Maaseik rijdt over de Kantonsweg en dient te remmen voor een voertuig. R.A. (22j) uit Bocholt ziet niet dat zijn voorganger stilstaat en rijdt hem tegen de achterzijde aan. EAF.
  • Opgefokte bromfiets op Boslaan te Dilsen om 16.45 uur.  Interceptie bromfiets bestuurd door zeventienjarige. Bromfiets gaat meer dan 80 km/u. Inbeslagname 30 dagen.

03-10-2017

  • Sturen onder invloed/Weerspannigheid op Boslaan te Dilsen om 00.05 uur. Tijdens een verkeerscontrole op de Rijksweg komt een VW Golf aangereden die geen aanstalten maakt te stoppen en een politieman bijna aanrijdt. Achtervolging en interceptie waarbij het politievoertuig nog aangereden wordt. D.C. (22j) is onder invloed van drugs en wordt gearresteerd. Politie Carma doet vaststellingen ongeval.
  • Vandalisme op Sportlaan te Maaseik. Een jongeman heeft teveel gedronken en spuit in de sporthal een brandblusapparaat leeg. Zal de schade vergoeden.