vrijdag 29 december 2017

10,9,8,7,..enkele dagen te vroeg!

28-12-2017
  • Hindernis op de rijbaan op Kapelweg te Maaseik. Er was een boom omgewaaid en deze lag over de rijbaan. De brandweer kwam ter plaatsen en heeft de boom opgeruimd.
  • Geluidshinder / Nachtlawaai op diverse locaties te Maaseik en Dilsen-Stokkem. Er kwamen verschillende meldingen binnen van geluidshinder en nachtlawaai door jongeren, zowel in Maaseik als Dilsen-Stokkem. Allemaal over vuurwerk  en belletje trek. Extra patrouilles zullen gedaan worden door de ploegen. 
  • Niet verzekerd en gekeurd voertuig op Arnold-Sauwenlaan te Dilsen-Stokkem om 15.48 uur. Tijdens patrouille werd een voertuig gecontroleerd dat niet gekeurd en verzekerd bleek te zijn. Voertuig werd getakeld. Tevens kon de bestuurder geen geldig rijbewijs voorleggen.
  • Brand van een woning op Rijksweg te Dilsen-Stokkem. We kregen melding van een brand van een woning. Bij aankomst van onze diensten sloegen de vlammen al uit het dak. De brandweer was snel ter plaatsen en kon het vuur snel onder controle krijgen. De oorzaak is begonnen bij een schoorsteenbrand en zo overgeslagen naar het dak. Na controle door de officier van de brandweer mochten de bewoners terug in de woning. Enkel schade aan het dak.
  • Verkeersongeval op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 21.35 uur. Een dronken persoon is met zijn scooter tegen een reclamebord gereden. Een goed oplettende buur had het zien gebeuren. De persoon is weggelopen. De scooter is in de buurt terug gevonden.