vrijdag 8 december 2017

Goed in den olie...

07/12/2017

  • Verkeersongeval op Brugstraat te Maaseik om 15.08 uur. Aanrijding tussen 2 personenwagens. Enkel stoffelijke schade. Ademtests safe en EAF werd ingevuld.
  • Bevuilde rijbaan op Heerbaan te Maaseik. Er lag een oliespoor op de openbare weg. Brandweer ter plaatse en alles opgeruimd. 
  • Bevuilde rijbaan - Verkeershinder op Gremelsloweg te Maaseik. Ook hier was een oliespoor vanaf het kruispunt Diestersteenweg met de Gremelsoweg  in de richting van de brandweerkazerne. De brandweer werd verwittigd en kwam ter plaatse om alles op te ruimen. Door de werken was er even wat verkeershinder.
  • Verkeersongeval op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 18.33 uur. S. M. rijdt met zijn voertuig over de Rijksweg in de richting van Maasmechelen. Aan het kruispunt met Rachels komt een ander voertuig plots de Rijksweg opgereden. Een aanrijding is niet te vermijden. De bestuurster van het andere voertuig en haar dochter werden overgebracht naar het ziekenhuis ter controle. Veel stoffelijke schade. Voertuigen getakeld, ademtests safe en PV Opgesteld.