donderdag 7 december 2017

Driepaal? Ze waren toch maar met twee?


06-12-2017

  • Schade door dieren op Kloosterbempden te Maaseik om 16.00 uur. Melding dat een agressieve kalkoen tegen de auto’s pikt en beschadigingen toebrengt. De politieploeg gaat met bekwame spoed en nodige argwaan ter plaatse. Kalkoen had de vlucht genomen. Feiten werden gefilmd door een getuige dewelke we ter plaatse aantroffen.
  • Niet-verzekerd voertuig/geen houder rijbewijs ea. op B Philipslaan te Maaseik om 19.45 uur. Interceptie verdacht voertuig op de B. Philipslaan, bestuurder R.D. (46j) uit Kinrooi. Hij heeft geen documenten voor voertuig dat reeds ongekeurd is sedert 2007. Hij heeft geen rijbewijs. Betrokkene doet ter plaatse afstand van het voertuig ten voordele van de Belgische Staat. Takeling.
  • Afzetterij op Siemenslaan te Dilsen om 14.40 uur. Een lichte vrachtwagen, vermoedelijk Renault Kangoo, tankt bij Esso en rijdt weg zonder te betalen. Verder onderzoek.

07-12-2017

  • Sturen onder invloed op B Philipslaan te Maaseik om 00.15 uur. L.T. (24j) uit Meeuwen legt positieve drugstest af, intrekking rijbewijs.
  • Verdacht voertuig op Driepaal te Dilsen om 08.30 uur. Twee jongemannen hebben de nacht doorgebracht in hun wagen. Ze waren gisteren laat terug van een stage. Ze hebben toen nog een film gekeken op hun laptop en zijn in slaap gevallen.