zondag 10 december 2017

Eerste sneeuwpret? Dacht het niet!


09-12-2017

  • Verkeersongeval op de Driebekenweg te Maaseik om 15.15 uur. Een voertuig komt uit de Driebekenweg gereden en slaat linksaf de Gremelsloweg op. Hier verplaatst een ander voertuig zich richting de Diestersteenweg. Dit verleent geen voorrang aan het voertuig komende uit de Driebekenweg, aanrijding is het gevolg. EAF.
  • Verkeersongeval op de Stationsstraat te Maaseik om 17.30 uur. H.L. (20j) rijdt met haar voertuig achteruit uit de parkeerhaven en raakt daarbij de geparkeerde wagen van J.F.. EAF.
  • Verkeersongeval/sturen onder invloed op de Bekaertlaan te Dilsen om 23.10 uur. S.H. (62j) rijdt met zijn voertuig op de Bekaertlaan richting Rijksweg. Hij mist een flauwe bocht naar rechts, komt in de berm terecht waardoor zijn voertuig op de linkerzijde terecht komt. Hij blaast P. Takeling.

10-12-2017

  • Aantreffen geseind persoon/sturen onder invloed op Bleumerstraat te Maaseik om 02.30 uur. Tijdens patrouille bemerkt de politieploeg een voertuig op de Bleumerstraat dat tegen de richting rijdt. Interceptie, V.M. uit Kinrooi blaast P, intrekking. Betrokkene staat tevens geseind voor een zaak, werd uitgevoerd.
  • Verkeersongeval op de Dilserweg te Maaseik om 11.45 uur. Meldster uit Houthalen is geslipt met wagen. Terwijl ze aan het wachten was op de takeldienst deed ze teken aan de andere weggebruikers om te vertragen omdat het spekglad is. Een oudere man uit Maasmechelen is toch nog op hun voertuig ingereden, maakte aanstalten om te vertrekken.