zondag 6 mei 2018

Klinkt het niet, dan botst het maar!05-05-2018
  • Winkeldiefstal op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 11.15 uur. Een Roemeen steelt enkele doosjes parmaham in de Aldi. 
  • Verkeersongeval op de Kleinrootstraat te Maaseik om 15.30 uur. N.H. (49j) heeft het voertuig met als bestuurder B.D. (45j) uit Lanaken niet opgemerkt bij het kruisen met een aanrijding tot gevolg. EAF.
  • Verkeersongeval op de Pannenhuisstraat te Dilsen om 10.00 uur. D.B. (48j) rijdt over de Pannenhuisstraat in de richting van Dilsen centrum. Thv het kruispunt met de Driepaalhoeveweg wordt zij in de rechterflank aangereden door B.J. (60j) uit Maasmechelen. Hierdoor wordt het voertuig naar de overkant van de weg geslingerd om overkop tot stilstand te komen in een paardenweide. Beide bestuursters zijn lichtgewond.
  • Verdachte gedragingen/geseind persoon op Kempenstraat te Dilsen om 17.00 uur. Een verwarde man wordt aangetroffen ter hoogte van het veer te STOKKEM. De 37-jarige Nederlander blijkt uit een instelling te Rotterdam vertrokken te zijn. Zij komen betrokkene ophalen.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 19.30 uur. C.L. (84j) uit Maasmechelen komt, om een voor hem totaal onbekende reden, met zijn voertuig tegen een stapel klinkers terecht.

06-05-2018
  • Verkeersongeval vlucht op de Boslaan te Dilsen om 06.00 uur. Een AUDI komt over de Boslaan uit de richting van Genk. Ter hoogte van de rotonde aan de Siemenslaan is het voertuig tegen de rotonde gereden. De bestuurder heeft dan nog getracht te vluchten doch dit was niet mogelijk omdat het voertuig te fel beschadigd was. Bestuurder is gevlucht. Voertuig getakeld, verder onderzoek.