vrijdag 18 mei 2018

Ladder(zat)!

17-05-2018

  • Verkeersongeval op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 16.52 uur. Het betreft een kop-staart aanrijding tussen 4 voertuigen. Geen gekwetsten. EAF werd ingevuld.


18-05-2018

  • Moeilijkheden met een persoon op Dilserweg te Maaseik om 04.10 uur. S.M. had zich buiten gesloten uit zijn appartement. Hierna had hij geen beter idee dan "in de buurt" een ladder te lenen. Wanneer het hem niet lukt om de toegang te verschaffen, belt hij bij de overige appartementen aan, waardoor de gemeenschappelijke deur weer open gaat. De buitengesloten bewoner had teveel gedronken.
  • Onrustwekkende verdwijning meerderjarige te Dilsen-Stokkem. Een dementerende man is na zijn wandeling niet thuis gekomen.. De familie maakt zich ernstig zorgen. Eerder was een oproep dat een verwarde man was toegekomen op het politiebureel te Maasmechelen. De man werd daar opgehaald en naar huis gebracht.  
  • Brand van woning, gebouw op Europalaan te Dilsen-Stokkem om 00.53 uur. Een accidentele brand in het bijgebouw van een bewoonde chalet in het bos. De bewoners staan buiten. De bewoner kreeg het vuur zelf niet geblust. Brandweer komt ter plaatse en dooft het vuur snel.