zondag 13 mei 2018

Naar de filistijnen geramd!?!

12-05-2018

  • Opgefokte bromfiets op Rijksweg te Dilsen-Stokkem. Wij gaan over tot controle van een bromfiets zonder kentekenplaat. De bromfiets blijkt niet ingeschreven en niet verzekerd te zijn. De rollentestbank bevestigt ook dat de bromfiets opgedreven is. Takeling. Eigenaar doet afstand. PV wordt opgesteld. 
13-05-2018

  • Verkeersongeval stoffelijk op Weertersteenweg te Maaseik om 0.44 uur. R.G. (29j) uit Dilsen-Stokkem rijdt met zijn voertuig twee geparkeerde voertuigen aan. De aangereden voertuigen belanden door de hevige slag beiden in verschillende voortuinen. De ravage is enorm en er liggen overal brokstukken. De bestuurder legt een positieve ademtest af. PV wordt opgesteld. Takeling voertuigen. De brandweer komt ter plaatse voor opruiming.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Brugstraat/Europalaan te Dilsen-Stokkem om 02.01 uur. P.B. (33j) uit Maasmechelen en T.A. (39j) uit Lanaken komen met elkaar in aanrijding. Takeling van de voertuigen. PV wordt opgesteld.
  • Onverantwoord rijgedrag op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 04.19 uur. Een voertuig zwalpt over de Rijksweg. Interceptie van het voertuig. Bestuurder G.J. (68j) uit Zonhoven blaast Positief. Pv wordt opgesteld.