zaterdag 27 oktober 2018

Halloweenmaal, andermaal..


26-10-2018

  • Vandalisme op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 11.45 uur. Voertuig werd bekrast door onbekende op parking Aldi.
  • Diefstal fiets op V Eycklaan te Maaseik. B.P. (32j) steelt op 25/10/2018 omstreeks 18.00 uur een fiets uit de fietsenstalling aan het cultureel centrum. PV opgesteld.
  • Verkeersongeval op Stationsplein te Maaseik om 19.00 uur. E.R. (23j) uit Lanaken staat geparkeerd op het Stationsplein in de richting van de rotonde. Z.S. (21j) uit Genk komt uit de Kempenweg en rijdt de Stationsstraat op in de richting van de Maastrichtersteenweg. Hij werd gehinderd door een voertuig uit tegengestelde richting en is beginnen slippen en draaien op de rijbaan. Hierbij kwam het tot een aanrijding met het geparkeerde voertuig. EAF.
  • Hangjongeren op Boomgaardstraat te Maaseik om 19.00 uur. Verantwoordelijke van Halloweentocht meldt dealende jongeren op de wal te Maaseik. Ter plaatse niemand meer kunnen aantreffen.
  • Hangjongeren op Komweg te Maaseik om 22.20 uur. Viertal jongeren zijn aan het chillen. Eén geeft toe dat hij uit verveling op het dak is geklommen maar dat er geen beschadigingen aangebracht zijn. Jongeren de plaats doen verlaten. Melder laat weten dat er geen beschadigingen zijn.
  • Vandalisme op Langstraat te Dilsen om 20.45 uur. Enkele glazen en ramen? stuk tijdens Halloweentocht te Elen.

27-10-2018

  • Verkeersongeval/sturen onder invloed op de Europalaan/Pannenhuisstraat te Dilsen om 02.20 uur. T.J. (47j) uit Maaseik is twee kennissen gaan afhalen op de luchthaven en wilde deze thuis afzetten. Beide passagiers gaan met de ambulance mee voor controle. B.J. (56j) kwam van Opoeteren gereden en wilde rechtsaf de Europalaan oprijden. Hij heeft zijn bocht te breed genomen en is los op T.J. gereden die linksaf wou slaan en zich hiervoor op de voorsorteerstrook had geplaatst. B.J. blaast P. Intrekking rijbewijs.