dinsdag 2 oktober 2018

Wiggel waggel!

01-10-2018

  • Instorting op Bleumerstraat te Maaseik om 12.50 uur. Op het bovenste appartement is een deel van de muur boven het keukenraam naar beneden gekomen. De bewoner vreest voor een verdere instorting. Brandweer ter plaatse voor beoordeling en onderstutting.
  • Stormschade op Maaseikerlaan te Maaseik om 15.20 uur. Ruit uit bushokje gewaaid, brandweer ruimt op.
  • Winkeldiefstal op K Aertsplein te Maaseik om 18.10 uur. Kassierster AH merkt de diefstal op en de verdachte wordt voorbij de kassa aangesproken. In eerste instantie is er niets aan de hand en wil de verdachte meewerken. Opeens bedenkt hij zich en zet het op een lopen. Winkelbedienden willen hem nog de doorgang verhinderen maar zonder succes. Ze zien de dief wel nog wegrijden in een grijze Peugeot met Nederlands kenteken. Verder onderzoek en verdachte wordt geïdentificeerd.
  • Brandstichting op Soerenbosweg te Dilsen om 21.00 uur. Ergens tussen de Allemansweg en de Ritserstraat is er over 10m² een brandje geweest. Brandweer heeft het vuur reeds gedoofd. Er is een benzinegeur waar te nemen.  

02-10-2018

  • Metaaldiefstal op Bloemendaal te Dilsen om 09.30 uur. Electriciteitskabels gestolen op een bouwwerf.
  • Verdacht persoon/drugs op Berkenlaan te Maaseik om 08.20 uur. Melding van waggelende man die aan de auto’s zit te voelen. Ter plaatse. T.T. (35j) is onder invloed. Hij is volledig gedesoriënteerd en kan enkel met zeer veel moeite en bijna onverstaanbaar praten. Tijdens fouille worden drugs aangetroffen. Ter ontnuchtering in amigo.