dinsdag 30 oktober 2018

Het is mijn huis maar de vrouw heeft de sleutel?


29-10-2018

  • Diefstal op Eikerstraat te Maaseik om 19.15 uur. Een medewerker van Hotel Van Eyck gaat naar buiten naar het pand aan de overkant van de straat om karton te stallen. Er staat een onverzorgde man met de fiets aan de deur. Wanneer zij de deur opent en het karton in het pand legt trekt de verdachte de sleutel uit het slot. De medewerker vraagt meermaals de sleutel terug maar de verdachte beweert dat hij de sleutel niet heeft. Verdachte werd geïdentificeerd maar kon nog niet aangetroffen worden.

30-10-2018

  • Verkeersongeval op de B Henrylaan te Dilsen om 04.50 uur. In de bocht verliest S.B. (25j) de controle over het stuur en komt links in twee voortuintjes terecht. Betrokkene was op weg naar zijn werk. EAF.
  • Diefstal voertuig op Heppersteenweg te Maaseik om 06.20 uur. Mercedes van bewoner stond voor de woning. Om 06.20 uur stelt hij vast dat zijn voertuig gestolen werd. Nazicht van ANPR camera’s, verder onderzoek.
  • Verkeersongeval op de Diestersteenweg te Maaseik om 07.00 uur. H.J. (70j) uit Dilsen rijdt in de richting van Neeroeteren. Op het kruispunt met de Maaseikerlaan rijdt K.S. (31j) uit Bree de baan op en geeft geen voorrang waarop een aanrijding volgt. H.J.  is licht gewond.