dinsdag 17 september 2019

Verslikt in zijn eigen wisseltruc?


17-09-2019
  • Verkeersongeval op Bergeindestraat te Maaseik om 06.27 uur. K.M. (30j) uit Maaseik heeft een ree aangereden. Auto niet meer rijvaardig.
  • Schade door dieren op B Claessenstraat te Maaseik om 10.20 uur. Een bewoonster is met haar twee honden aan het wandelen. Beiden zijn aan de leiband. Zij wandelt op het trottoir wanneer zij een andere bewoner passeert die op een bank zit en eveneens een hond aan de leiband bij heeft. In het voorbij wandelen bijt deze hond één van de passerende honden. De hond raakte gewond aan het oor. Schade zal vergoed worden.
  • Verkeersongeval op de B Philipslaan te Maaseik om 13.15 uur. G.J. (28j) rijdt met haar voertuig van de parking van de Carrefour en wil rechts afslaan richting Bospoort. Voetgangster F.Y. (50j) komt ook van de parking van de Carrefour en steekt de Burgemeester Philipslaan over. G.J merkt haar te laat op en rijdt haar aan. Voetgangster lichtgewond naar ziekenhuis.
  • Vals geld??/Verdachte gedragingen op Bosstraat te Maaseik om 13.15 uur. Twee mannen gaan binnen bij een optiek en vragen hier in gebrekkig Engels/Nederlands achter brilspray. Ze kunnen enkel met een briefje van 200 euro betalen, uitbaatster zegt dat ze niet kan wisselen waarop verdachten zeggen eerst het geld elders te gaan wisselen. Even later melding van de krantenwinkel. Aldaar heeft één verdachte een pakje Marlboro gekocht en betaald met een briefje van 200 euro. Briefje is echt. Na betaling begint verdachte te discussiëren en wil hij zijn briefje van 200 euro terug, omdat in de Turkse winkel de sigaretten goedkoper zijn. Uitbaatster weigert het briefje terug te geven aangezien zij onraad ruikt. Verdachten vertrekken van op de markt in Maaseik in een BMW. Verder onderzoek.
  • Verkeersongeval op Europalaan te Dilsen om 19.45 uur. S.J.(19j) verliest controle over zijn voertuig en komt tegen een boom terecht.