donderdag 19 september 2019

Verstand komt met de jaren?

18-09-2019

  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 17.00 uur. D.B. (44j) uit Dilsen staat met zijn voertuig stil op de parkeerstrook van de Rijksweg en dit in de rijrichting Maaseik. Hij wordt achteraan aangereden door het voertuig van H.D. (64j) uit Maaseik. Door de klap wordt het voertuig naar de overzijde van de Rijksweg geslingerd. Beide bestuurders worden naar het ziekenhuis overgebracht.
  • Verdachte personen/vandalisme op Kantonsweg te Dilsen om 21.20 uur. Drie veertigers waren elkaar aan het uitdagen om de kapel rood te verven, dit hebben ze ook deels gedaan. PV opgesteld. Ze zeiden het morgen terug wit te verven.

19-09-2019

  • Diefstal fiets op Stokkemerbaan te Dilsen om 06.15 uur.
  • Internetfraude op Gerriskapelstraat te Maaseik om 12.00 uur. Slachtoffer bood een horloge te koop aan via de site 2dehands.be. Gisterenavond ontving zij een chatbericht van een persoon die zich voordeed als geïnteresseerde koper. Vervolgens ontving zij een mail die er uitzag dat het afkomstig was van de site 2dehands.be. Hierin werd er gevraagd om via de reader haar bankrekeningnummer te verifiëren. Vanmorgen stelde zij vast dat er 400 Euro van haar zichtrekening ontvreemd werd. Bank in kennis gesteld, pv opgesteld.