dinsdag 8 oktober 2019

Eén aanrijding vermeden voor een andere!

08-10-2019

  • Bevuilde rijbaan op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 08.10 uur. Een rijstrook afgesloten voor uitvoering werken brandweer. Rijbaan vervuild door tractoren van loonwerker. Is leemgrond en moeilijk te verwijderen. Brandweer kan rijbaan terug zuiver spuiten. Factuur zal verstuurd worden naar veroorzaker.
  • Verkeersongeval op de V Eycklaan te Maaseik om 12.30 uur. H.L. (46j) uit Maaseik rijdt over de Van Eycklaan richting Venlosesteenweg. S.K. (62j) uit Kinrooi staat aan de bushalte op de Van Eycklaan geparkeerd en komt dan de Van Eycklaan opgereden op het moment dat H.L. er passeert. Aanrijding en takeling voertuig. EAF.
  • Niet-verzekerd voertuig op Rijksweg te Dilsen om 11.00 uur. Bestuurder A.T. (40j) uit Genk zijn lichte vrachtwagen is niet-verzekerd, takeling.
  • Verkeersongeval vlucht op de Brugstraat te Dilsen om 13.30 uur. D.M. (58j) rijdt op de Brugstraat te Rotem, rijrichting Kantonsweg. Achter hem rijdt G.S. (26j). Over de Kantonsweg, komende uit de richting van Neeroeteren komt er een BMW aangereden dewelke geen voorrang van rechts verleent aan het voertuig van D.M. Hierdoor dient hij vol op de rem te gaan staan om een aanrijding te vermijden. G.S. merkt dit te laat op en rijdt achterop het voertuig van D.M.. De bestuurder van het voertuig BMW zou volgens beiden het ongeval opgemerkt hebben doch niet zijn gestopt. Er zijn aanwijzingen naar de veroorzaker. Verder onderzoek.
  • Pieletutteman op O Baan te Dilsen om 19.40 uur. Er zou een volledig naakte man naast het kanaal staan. Patrouille uitgevoerd aan beide kanten van het kanaal doch geen naaktloper aan kunnen treffen.