dinsdag 15 oktober 2019

Wie zoekt die vindt... niet altijd!


14-10-2019

  • Drugs/handel op Markt te Maaseik om 23.10 uur. Tijdens patrouille op de Markt te Maaseik wordt overgegaan tot controle van een verdacht Nederlands voertuig. Een 24-jarige en 16-jarige uit Roermond worden gecontroleerd en in bezit gevonden van verdovende middelen en een grote som cash geld. Arrestatie beide personen en verder onderzoek.
  • Sluikstort op Driepaal te Dilsen om 11.11 uur. Enkele vuilniszakken aangetroffen in de bocht van de Driepaal.

15-10-2019

  • Diefstal voertuig?? op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 01.20 uur. Een 83-jarige vrouw en haar vriend hebben uren gezocht naar hun voertuig. Volgens hen zou het voertuig in de omgeving parking ijskelder moeten staan. Zoektocht in hele centrum. Uiteindelijk wordt het voertuig aangetroffen op de parking van de Carrefour. Eigenares verwittigd, komen het voertuig morgen afhalen.
  • Poging brandstichting/collocatie op Bleumerstraat te Maaseik om 10.50 uur. Een 39-jarige vrouw is door het lint aan het gaan. Ze was in het appartement van een vriendin. Deze vriendin was vertrokken en had het appartement slotvast achtergelaten. Daarop had betrokkene gepoogd de voordeur open te branden om weg te kunnen. De vrouw mee ten burele. Er volgt een gedwongen opname in een psychiatrisch ziekenhuis. PV’s opgesteld.