vrijdag 24 januari 2020

Een resem inbreuken...

23-01-2020

  • Beschadiging voertuig op Europalaan te Dilsen-Stokkem. Een voertuig raakt beschadigd aan de linker achterzijde. Er werd een deuk in geslagen. PV wordt opgesteld. 
  • Sturen onder invloed op Boslaan te Dilsen-Stokkem om 18.14 uur. Tijdens patrouille merken wij een voertuig zonder kentekenplaten op. Wij gaan over tot interceptie van het voertuig. De 26-jarige bestuurder had geen rijbewijs, geen geldige verzekering en geen keuring of inschrijving van het voertuig. Hij legde bijkomend ook een positieve speekseltest af. Wij stellen PV’s op.

24-01-2020

  • Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Pannenhuisstraat te Dilsen-Stokkem om 09.02 uur. Wij zien in de bocht twee uit de grond gereden betonblokken liggen. De technische dienst wordt in kennis gesteld. Verder onderzoek volgt.
  • Rijbewijs op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 10.32 uur. Een 23-jarige bestuurder voldoet niet  aan de voorwaarden om een rijbewijs te hebben. Persoon staat geseind voor betekening van een rijverbod. Dit werd ten burele betekend. Het voertuig werd getakeld. PV werd opgesteld. 
  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg/Bloemendaal te Dilsen-Stokkem om 10.43 uur. Betreft een kop-staart aanrijding tussen een personenwagen en een vrachtwagen. De bestuurder van de vrachtwagen kan niet meer stoppen voor de bestuurder van de personenwagen die afremt voor het oranje verkeerslicht. Beide voertuigen zijn niet meer rijvaardig en worden getakeld. Het EAF wordt ingevuld. De ademtesten zijn negatief.