donderdag 9 januari 2020

Vier niks good!


08-01-2020

  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 16.45 uur. S.G. (45j) uit Genk rijdt op de Boslaan in de richting van As. H.J. (40j) uit Bilzen en O.M. (41j) uit Genk staan aan het verkeerslicht te wachten. S.G. merkt te laat op dat deze voertuigen nog stil staan en rijdt er achterop. Takeling twee voertuigen. 

09-01-2020

  • Jongerenoverlast/vuurwerk op St Jansberg te Maaseik om 08.00 uur. Tijdens de verkeersregeling aan de school vonden vier jongeren er niks beters op dan om "bommetjes" af te laten. Zij gaan niet in op aanmaningen te stoppen. De inspecteur diende het volledige verkeer stil te leggen om de controle te kunnen doen. Drie van de vier 18-jarigen geven na enkele pogingen hun identiteit. De vierde was zeer arrogant en had tevens een zeer grote mond en weigerde zijn identiteit te geven. Uiteindelijk worden de nodige PV’s opgesteld en de school gecontacteerd.
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 07.00 uur. Bestuurder van een bestelwagen rijdt op het linkerrijvak. Op het rechterrijvak rijdt een vrachtwagen zeer gevaarlijk kort langs hem. Hij wijkt uit naar links en schuurt langs de vangrails.