donderdag 10 juni 2021

Good cop, bad clop!

09-06-2021

  • Vuurtje stoken op Vlakerweg te Maaseik om 15.00 uur. Krijgen melding dat er iemand aan het stoken is en moeilijk doet tegen de brandweer. Ter plaatse is de verdachte al weg doch werd geïdentificeerd. De rekening volgt.  
  • Sluikstorten op Vrietselstraat te Dilsen om 18.30 uur. Er ligt reeds een hele tijd een grote hoeveelheid puin en vuilnis. Met de heersende temperaturen betreft het een mogelijke broeihaard voor ongedierte. Er werd niet ingegaan door betrokkene tot opruiming. Gas PV wordt opgesteld.
  • Moeilijkheden in drankgelegenheid/opzettelijke slagen op Steenkuilstraat te Dilsen om 22.05 uur. Ter plaatse is er ruzie ontstaan in het café. Daarbij is er een vechtpartij geweest tussen de uitbater en een 29-jarige man uit Maasmechelen. Een passerende politievrouw buiten dienst is tussengekomen om de gemoederen te bedaren en kreeg hierbij een slag op haar oog. Zij gaat naar spoed voor behandeling. PV wordt opgesteld.

10-06-2021

  • Verkeersongeval op de Boslaan te Maaseik om 08.00 uur. Een politievoertuig van de PZ LAMA komt uit Vliegenheuvel gereden en wilt op de Boslaan rechts afslaan. Een 13-jarige jongen uit Maasmechelen dewelke onderweg naar school is komt op dat moment met zijn fiets de brug afgereden aan de linkerzijde van de weg. De fietser wordt te laat opgemerkt met een aanrijding als gevolg. Politie Maasland doet de nodige vaststellingen. De jongen wordt met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.