zondag 27 juni 2021

Haar alcoholdieet werkt prima, ze is al drie dagen kwijt!

26-06-2021

  • Verkeersongeval op de S L Kerkstraat te Maaseik om 17.00 uur. N.M. (84j) reed met haar wagen op de St-Lambertuskerkstraat en heeft hierbij met haar rechterspiegel tegen de linkerspiegel van de geparkeerde wagen van L.R. (50j) gereden. EAF.
  • Verkeersongeval op de Schoolstraat te Dilsen om 21.15 uur. Bij aankomst halve buurt op straat. M.J.(83j) rijdt op de Schoolstraat in de richting doodlopende deel. W.C. (12j) spelend op skatebord op de Maïsstraat in de richting van de Schoolstraat. Op het kruispunt Schoolstraat - Maïsstraat komen beiden met elkaar in aanrijding. Beiden hebben elkaar te laat opgemerkt en een aanrijding was onvermijdelijk. De skateboardster met lichte verwondingen naar ziekenhuis.

27-06-2021

  • Verkeersongeval vlucht/Sturen onder invloed op N Parklaan te Dilsen om 03.30 uur. Melding van security CENTERPARKS dat er een slag was gehoord. Ter plaatse treft de politieploeg een voertuig in de gracht. Bij het voertuig staat een 10-tal personen. De politieploeg vraagt meermaals wie er betrokken partij is doch krijgt geen antwoord. Uiteindelijk geeft S.A. (22j) uit Maasmechelen toe dat het haar voertuig is en dat zij reed. Ze is totaal niet meewerkend, zegt dat het allemaal dikke bullshit is en geeft aan naar huis te willen gaan. Uiteindelijk mee ten burele om een confrontatie te vermijden gezien de vijandelijke sfeer. S.A. blaast P, intrekking rijbewijs.