maandag 1 november 2021

Een tumbling met de auto gedaan?

31-10-2021

  • Diefstal uit voertuig op Tienstraat te Dilsen-Stokkem om 13.47 uur. Een klein ruitje aan de passagierszijde van het voertuig werd ingeslagen. De handtas met inhoud van de 60-jarige eigenares werd gestolen. De nodige attesten en een PV worden opgesteld.
  • Diefstal braak op Sint-Elisabethstraat te Maaseik om 18.39 uur. Een onbekende dader geraakt binnen via de achterdeur tijdens de afwezigheid van de bewoners. De volledige woning werd doorzocht. Er werden juwelen gestolen. Buurtonderzoek wordt uitgevoerd. Sporenonderzoek volgt. PV wordt opgesteld. 
  • Diefstal braak op Izevenstraat te Maaseik om 20.01 uur. Een onbekende dader heeft het keukenraam langs de buitenzijde opengebroken. De verdachte heeft alle kamers doorzocht. Er blijken juwelen verdwenen te zijn. Sporenonderzoek volgt. PV wordt opgesteld.
  • Diefstal braak op Lichtstraat te Dilsen-Stokkem om 21.16 uur. Onbekende dader(s) wringen het raam van de slaapkamer open dat op een kiepstand staat. Ze doorzoeken de slaapkamer en stelen een portefeuille. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Boslaan te Dilsen-Stokkem om 23.37 uur. Een 39-jarige bestuurster uit Maaseik heeft de rotonde te laat opgemerkt, raakt met haar voertuig de borduur en gaat over de kop. De bestuurster blaast negatief. Enkel het voertuig en een verlichtingspaal raken beschadigd. Er wordt een onderlinge regeling getroffen met Wegen en Verkeer.