donderdag 3 maart 2022

Behekst?!?

02-03-2022

  • Verkeersongeval stoffelijk op kruispunt Acht Meilaan / Bosmolenlaan te Maaseik om 12.53 uur. Betreft een aanrijding tussen een personenwagen en een vrachtwagen. Er zijn geen gekwetsten en het EAF werd ingevuld. De personenwagen werd getakeld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Neeroeterenstraat / Volmolenstraat te Maaseik om 12.55 uur. Aanrijding tussen een personenwagen en een vrachtwagen. Partijen gaan zelf het EAF invullen.
  • Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Zonnestraat / Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 13.43 uur. Betreft een aanrijding tussen een lijnbus en een voertuig tijdens het invoegen. Het voertuig is doorgereden. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Borglaan te Maaseik om 15.10 uur. Een geparkeerd voertuig werd aangereden. Men had reeds navraag gedaan in de buurt doch niemand heeft iets gezien. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Dorpermolenstraat te Maaseik om 22.41 uur. Een 68-jarige bestuurster rijdt met haar voertuig achteruit van een parking en rijdt zo een geparkeerd voertuig aan. Betrokkene stapt even uit, maar zet daarna haar weg verder. Wij treffen haar aan in haar woning. Betrokkene bekent de feiten en legt een positieve ademtest af. PV wordt opgesteld.

03-03-2022

  • Diefstal van een auto op Diestersteenweg te Maaseik om 7.30 uur. Een voertuig BMW werd gestolen op de oprit van de woning. Verder onderzoek volgt. PV wordt opgesteld. 
  • Defecte verkeerslichten op kruispunt Rijksweg / Borreshoefstraat te Dilsen-Stokkem om 10.01 uur. Al enkele dagen vinden er storingen plaats. VTC werd ingelicht. De verkeersploeg zorgt ervoor dat de Rijksweg niet overgestoken kan worden. Even later stellen wij ook problemen vast met de verkeerslichten aan het kruispunt Rijksweg / Europalaan. Zonder aanwijsbare reden werkt alles na een tijdje weer normaal. Technieker is ook ter plaatse gekomen.