vrijdag 4 maart 2022

Blind geweest...

03-03-2022

  • Vandalisme op Neeroeterenstraat te Maaseik om 16.29 uur. Een stuk smeulend hout ligt op een tafel onder het afdak van het oud lokaal van de Chiro. Geen gevaar.
  • Inbraakalarm woning op Visserstraat te Dilsen-Stokkem om 19.28 uur. Rondgang gedaan aan de woning. Niets verdachts kunnen aantreffen.
  • Geluidshinder op Venlosesteenweg te Maaseik om 20.38 uur. Personen zijn vuurwerk en bommetjes aan het afsteken op de weg. Patrouille in de buurt gereden, maar niets kunnen vaststellen. 

04-03-2022

  • Verkeersongeval stoffelijk op Boslaan te Dilsen-Stokkem om 10.29 uur. Een vrachtwagenchauffeur wijkt uit van zijn rijstrook en raakt hierbij een personenwagen over de volledige linker flank. De vrachtwagenchauffeur rijdt verder, maar kan verder gestopt worden. Ter plaatse wordt het EAF ingevuld. Het rijbewijs van de vrachtwagenchauffeur blijkt niet meer geldig te zijn voor de categorie C+E. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval op Bospoort te Maaseik om 11.16 uur. Een 51-jarige bestuurder van een klasse A bromfiets reed op het fietspad op de rotonde van de Bospoort. Een 50-jarige bestuurster van een personenwagen uit Kinrooi merkt de bromfietser te laat op door de verblinding van de zon. Ze gaan beiden in de rem. Het komt niet tot een aanrijding, maar de bromfietser komt wel ten val. Betrokkene raakt gekwetst. De partijen vullen het EAF in. De bromfietser wordt naar het ziekenhuis gebracht voor controle.