woensdag 2 maart 2022

Rood is hier niet de kleur van de liefde...

02-03-2022

  • Lawaaioverlast op Steenkuilstraat te Dilsen-Stokkem om 1.47 uur. Ploeg ter plaatse. Er is veel volk aanwezig wat heen en weer loopt over de Steenkuilstraat. We blijven ter plaatse toezicht houden.
  • Aanrijding met wild op Dilserweg te Maaseik om 6.48 uur. Het aangereden everzwijn is al weg. Het voertuig is beschadigd aan de bumper. Takeling voertuig.
  • Defecte verkeerslichten op Rijksweg, kruispunt met de Europalaan te Dilsen-Stokkem om 8.10 uur. Ploeg ter plaatse. Gisteren hebben onze diensten ook al het verkeer moeten regelen omdat ze de lichten gingen kalibreren. Dat is toen mislukt en de verantwoordelijken gingen terugkomen. Op de Rijksweg werken nu enkel de lichten om rechtdoor te gaan. Afslaan blijft op rood. Op de Europalaan blijft alles op rood staan. Hierdoor zouden mensen door het rood rijden. Wij doen ter plaatse verkeersregeling. De firma komt ter plaatse om het op te lossen.
  • Hinderend voertuig op Gallestraat te Dilsen-Stokkem om 9.19 uur. De vuilkar kan de bocht niet nemen door een voertuig dat hinderlijk geparkeerd staat. Takeling.
  • Diefstal braak op Kruisveldstraat te Maaseik om 12.08 uur. Betreft een gestolen bouwdroger. De werfverantwoordelijke gaat ons alle gegevens bezorgen. Wij stellen PV op.