zaterdag 23 april 2022

En het was geen RAM!

22-04-2022

  • Verzekering op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 14.03 uur. Reeds lange tijd staat er een scooter ter hoogte van de bushalte Rijksweg met Hoogbaan. Wanneer wij nazicht doen ter plaatse blijkt er geen kenteken op de scooter te hangen. Takeling.
  • Grafschennis op Kerkhof Egelsveld te Maaseik. 3 graven werden door onbekende(n) beschadigd. Telkens werd de verticale steen omgeduwd. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Weg naar As te Maaseik om 21.03 uur. Een 45-jarige bestuurster uit Antwerpen rijdt over de Weg naar As richting Opoeteren als er plots een zwarte jeep haar inhaalt. Er kwam op dat moment een tegenligger aan, waardoor de bestuurder van de jeep haar voertuig ramt aan de linker voorkant. De tegenligger wijkt uit en kan een zware botsing vermijden. De jeep neemt de vlucht. De kentekenplaat van de jeep werd genoteerd. Verder onderzoek wordt uitgevoerd. Een proces-verbaal van verkeersongeval vlucht wordt opgesteld.

23-04-2022

  • Opzettelijke slagen op Zandbergerstraat te Neeroeteren om 1.45 uur. Tijdens een voetpatrouille bij een fuif in Neeroeteren stellen wij een klein handgemeen vast tussen 2 jongeren. Wij scheiden beide partijen en gaan over tot identificatie. Beide partijen hebben geen kwetsuren en wensen geen klacht. Na een gesprek met de verantwoordelijke mogen beide jongens terug naar de fuif gaan en is alles weer rustig.