vrijdag 8 april 2022

Waar de boom gevallen is, blijft hij liggen...

07-04-2022

  • Diefstal met braak op Rachels te Dilsen-Stokkem om 8.53 uur. Er werden koperen ringen en koperen buizen gestolen. Ter plaatse worden de nodige verklaringen afgenomen. PV wordt opgesteld. 
  • Verkeersongeval op Pannenhuisstraat te Dilsen-Stokkem om 12.51 uur. Een 44-jarige bestuurster wijkt in een bocht af van haar rijstrook en komt hierbij frontaal in aanrijding met een 31-jarige bestuurder die haar tegemoet komt. Beide voertuigen worden getakeld. De bestuurster legt een positieve ademanalyse af. De 31-jarige bestuurder wordt ter controle met de ambulance meegenomen. PV wordt opgesteld.
  • Hindernis op de rijbaan op Wurfeldermolenweg te Maaseik om 17.12 uur. Ter hoogte van het kruispunt Kapelweg/Wurfeldermolenweg is er een boom op de rijbaan gevallen. De brandweer komt ter plaatse en dient de boom te verzagen om de rijbaan vrij te maken. Er wordt verkeersregeling uitgevoerd door onze diensten. Dranghekken alsook verlichting wordt als signalisatie in de nabije omgeving geplaatst. Een omleiding werd voorzien.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Pannenhuisstraat te Dilsen-Stokkem om 22.22 uur. Een 51-jarige bestuurder is met zijn vrachtwagen tegen een omgevallen boom gereden. Wij hebben de boom langs de kant van de weg kunnen leggen. De bestuurder had foto's gemaakt voor de verzekering.

08-04-2022
  • Diefstal energie op Hoogbaan te Dilsen-Stokkem om 12.23 uur. Ontdekking door Fluvius van diefstal van stroom. De stroomkabel wordt afgetapt. PV wordt opgesteld.