zondag 3 april 2022

'Tis-wel-weg...

02-04-2022

  • Inbraakalarm op St.-Lambertuskerkstraat te Maaseik om 9.56 uur. De inkomdeur van de kerk was niet slotvast. Rondgang in de kerk is negatief. De buurtbewoner ging de verantwoordelijke laten weten dat de deur niet op slot was.
  • Opzettelijke beschadigingen op Tismansweg te Maaseik om 16.00 uur. Ter plaatse zien wij dat een van de ruiten en een glazen deur zijn ingeslagen met een baksteen. PV wordt opgesteld.
  • Diefstal met braak op Hoogstraat te Maaseik om 20.56 uur. Ter plaatse hebben wij een rondgang door de woning gedaan. Wij hebben niemand meer aangetroffen. De bewoners merken op dat er allerlei spullen verplaatst waren. Wij gaan over tot het afnemen van een verklaring. Er blijkt dat er in een ander appartement ook werd ingebroken die middag. Wij noteren deze klacht eveneens. In beide appartementen werden juwelen gestolen. 2 PV's worden opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Burgemeester Philipslaan te Maaseik om 23.18 uur. Het geparkeerde voertuig van een 47-jarige eigenaar werd aangereden. De linker zijspiegel is weg en de linker voorzijde van zijn voertuig is bekrast. Een briefje met een kentekenplaat werd achter gelaten. Verder onderzoek volgt. PV wordt opgesteld. 

03-04-2022

  • Beschadigingen op Kleine Kerkstraat te Maaseik om 0.38 uur. Door een vechtpartij is er schade ontstaan aan een toegangsdeur en een glazen koepel van een ornament. PV wordt opgesteld.
  • Beschadiging voertuig op Kasteelstraat te Maaseik. De voorste bumper en de rechter spiegel van een geparkeerd voertuig werden kapot gemaakt. PV wordt opgesteld.
  • Opzettelijke beschadigingen op Stationsstraat te Dilsen-Stokkem. Een glazen inkomdeur werd deels ingeslagen, alsook een raampje. De verdachten zijn niet binnen geweest. Er is niets ontvreemd. PV wordt opgesteld.