zondag 24 april 2022

Safety first!

23-04-2022

  • Gevaarlijke afvalstoffen op Nielerstraat te Maaseik om 8.30 uur. Ter plaatse zijn afbraakwerkzaamheden bezig alwaar mogelijks asbest aanwezig is. Er werden afspraken gemaakt met de stadsdiensten en LIMBURG.NET. De werkzaamheden gebeuren conform de ontvangen voorschriften. Eén der partijen beschikt over een erkenning voor het verwijderen van asbest.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Grotlaan te Maaseik om 12.56 uur. Een geparkeerd voertuig werd aangereden. De brokstukken liggen ter plaatse. Verder onderzoek volgt. PV wordt opgesteld.

24-04-2022

  • Dronken persoon op Vlessersweg te Dilsen-Stokkem om 1.25 uur. Ter plaatse stellen wij vast dat een 49-jarige man met zijn fiets gevallen is. Hij wordt door de mug-arts onderzocht. Betrokkene blijkt in orde te zijn, maar dronken. Wij brengen hem naar huis.
  • Moeilijkheden met een dronken persoon op Nieuwe Weerd te Dilsen-Stokkem om 2.56 uur. Enkele jongeren zouden verkeersborden aan het vernielen zijn. Ploeg ter plaatse. Er liggen enkele verkeersborden om. Wij hebben ze terug recht gezet. Geen schade aan de borden.
Resultaten gemeenschappelijk actieweekend PZ Maasland – Zaterdag 23/04/2022

Dispositieven : Boslaan te Dilsen-Stokkem / Neeroeterenstraat te Maaseik / Stokkemerbaan te Dilsen-Stokkem

Alcohol
Samplertesten : 361 Safe - 7 Positief (3 x intrekking rijbewijs)

Drugs in het verkeer
1x negatief
1x positief

PV verkeer
1x geen verzekeringsbewijs voorhanden - takeling voertuig
1x inbreuk voorlopig rijbewijs - geen begeleider en geen L
1x negeren bevel

OI
8x gordeldracht
1x keuring
1x kinderbeveiligingssysteem

PV Waarschuwing
1x verlichting

Gerechtelijk
1x Inbeslagname verboden wapens