zaterdag 29 juli 2023

Een upgrade gekregen...

28-07-2023

  • Onbeheerde dieren op Grotlaan te Maaseik om 16.25 uur. Melding ontvangen van uitgebroken paarden. De paarden werden reeds in een naburige wei geplaatst. Vermoedelijk zijn het wilde paarden uit het natuurgebied.

29-07-2023

  • Dronkenschap in openbare plaats op Markt te Maaseik om 1.55 uur. Een Slovaakse man bevond zich dronken op een terras, volledig verzonken in zijn stoel. De ambulance komt ter plaatse voor nazicht. Wanneer wij betrokkene uit de stoel willen laten opstaan, weigert hij mee te werken en wringt tegen. Onze diensten gaan hierbij over tot een vrijheidsberoving en brengen betrokkene over ten burele. PV wordt opgesteld en betrokkene mocht de nacht verder doorbrengen in de doorgangscel.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 4.00 uur. Een 19-jarige bestuurder uit Maaseik wijkt van zijn rijbaan af en komt in aanrijding met een combinatie trekker-oplegger, dewelke op de parkeerstrook geparkeerd staat. Betrokkene geraakt niet gekwetst, maar legt wel een positieve ademtest af. Het voertuig wordt getakeld. PV wordt opgesteld en het rijbewijs van de bestuurder wordt onmiddellijk ingetrokken.