donderdag 27 juli 2023

Waar rook is is vuur?

26-07-2023

  • Verkeersongeval op de Venlosesteenweg te Maaseik om 18.00 uur. S.J. (34j) uit Heerlen rijdt met zijn bestelwagen achterop het voertuig van T.I. (35j) uit Bree dewelke stilstaat ten gevolge van een voertuig dat wil afslaan. T.I. komt hierdoor met haar voertuig tegen het voertuig van C.N. (38j) uit Stramproy (Nl) terecht dewelke voor haar eveneens stil staat.
  • Sluikstorten op Vliegenheuvel te Dilsen om 14.30 uur. Enkele kussens van een zetel werden achtergelaten. Dienst werken ruimt op.
  • Winkeldiefstal?/wapens/drugs op O Kerkstraat te Dilsen om 16.20 uur. Melding van mogelijke winkeldiefstal. De vrouw heeft zeer veel zakken bij, bomvol spullen, waaronder ook veel artikelen van het het warenhuis. Echter blijken het bij nazicht oudere artikelen te zijn, die al eerder gekocht waren en grotendeels verbruikt. Tijdens de fouille worden een mes en drugs aangetroffen.
  • Vuurtje stoken op Boslaan te Dilsen om 21.00 uur. Enkele jongeren hebben klein vuurtje onder de brug gemaakt. Meteen laten doven en de wacht aangezegd.