zondag 2 juli 2023

Vrouwenboel...

01-07-2023

  • Waterlek op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 11.50 uur. De watermaatschappij is bij onze aankomst reeds ter plaatse en doet het nodige. De rijbaan is direct terug vrij nadat het water kon afgesloten worden. Geen verdere bijstand meer nodig.
  • Onopzettelijke brandstichting op Boslaan te Dilsen-Stokkem om 17.50 uur. Een 38-jarige bestuurder gaat een testrit maken met zijn voertuig, waarna dit in brand schiet. De brandweer komt blussen. Er is eveneens schade aan de straatinfrastructuur. PV wordt opgesteld.

02-07-2023

  • Dronken persoon op Komweg te Maaseik om 1.10 uur. Een 49-jarige vrouw had een stevige avond achter de rug op de kermis en is ten val gekomen. Een vriendin van haar komt ter plaatse om haar mee naar huis te nemen.
  • Moeilijkheden met een persoon op Borglaan te Maaseik om 1.35 uur. Tijdens onze aanwezigheid op de fuif van de Dorperkermis, ontstaat er wat duw- en trekwerk tussen enkele dames. De aanwezige security gaat tussenbeide en kan de gemoederen bedaren. Een andere vrouw welke amok aan het maken was, werd door de security naar buiten begeleid. Wij nemen over en begeleiden haar met lichte dwang van het terrein af. De 46-jarige vrouw wordt naar huis gebracht door een kennis.
  • Parkeren op Kloosterbempden te Maaseik om 7.25 uur. Er vindt een Oldtimer evenement plaats op het Muntplein te Maaseik. Op locatie staan nog enkele voertuigen op de gereserveerde plaatsen. De takeldienst komt ter plaatse.
  • Parkeren op Steenkuilstraat te Dilsen-Stokkem om 7.40 uur. Enkele voertuigen staan op de gereserveerde plaatsen van de Smokkelmarkt. Eén voertuig wordt getakeld.