zaterdag 8 juli 2023

Weekend goed ingezet!?

07-07-2023

  • Opzettelijke slagen/vechtpartij op B Philipslaan te Maaseik om 14.00 uur. Een vrachtwagen met kraan staat geparkeerd aan de in- en uitgang van de werf. Een team uit Heusden is klaar met hun opdrachten en willen de werf verlaten, maar kunnen niet vertrekken met hun camionette aangezien de oplegger in de weg staat. De bestuurder weigert om plaats te maken. Hierop ontstaat er een discussie tussen de twee mannen dewelke ontaardt in duw- en trekwerk waarbij enkele wederzijdse slagen vallen. PV opgesteld.
  • Brand voertuig op Neermolenstraat te Maaseik om 14.20 uur. Tijdens het rijden begint een tractor achteraan te roken. Wanneer de bestuurder stopt heeft de tractor reeds vuur gevat en deze brandt volledig uit. De brandweer komt ter plaatse, de straat werd schoongemaakt.
  • Defecte verkeerslichten op Rijksweg/Europalaan te Dilsen om 18.00 uur. De politieploegen doen drie uur verkeersregeling wegens defecten.
  • Onopzettelijke beschadigingen op Rijksweg te Dilsen om 22.00 uur. Bij Tankstation Gabriels heeft een bestuurder getankt en vergeten het pistool uit zijn tank te trekken waarop hij vertrekt met zijn voertuig. Even later constateert hij dat het pistool nog aan zijn auto hangt. Hij rijdt terug en verwittigt onze diensten nadat de eigenaar van het tankstation niet bereikt kan worden.