maandag 22 oktober 2007

Drinken + rijden = ellende!

  • Verkeersongeval (met gekwetste) op de Bergeindestraat te Neeroeteren tussen fietser en auto.
  • Verkeersongeval (met enkel blikschade) op de Burgemeester Henrylaan te Rotem. Twee voertuigen voeren manoeuvre uit: één wil afdraaien en één wil inhalen …
  • Dronken sturen/niet-verzekerd rijden op Rijksweg te Dilsen-Stokkem. Een voertuig doet zich opmerken door een hoge snelheid (meer dan 140 km/uur waar 70 toegelaten is). Voertuig en bestuurder worden gecontroleerd: geen documenten voertuig, geen rijbewijs, duidelijke sporen van dronkenschap. Zowel op straat als ten burele is de bestuurder vrij agressief, in die mate zelfs dat hij in de cel beland.
  • Verkeersongeval (met enkel blikschade) op de Driepaal, In het bos gelegen naast de Driepaal is er een endurance paardenwedstrijd bezig. Op een gegeven moment halen 2 deelnemende ruiters een koets, voortgetrokken door een pony, in. De pony schrikt door de 2 paarden en slaat op hol. De pony en koets met inzittenden (moeder met kindjes) raken vervolgens van het pad en komen tot stilstand tegen een boom. Pony gekwetst en koets beschadigd.
  • Verkeersongeval (met enkel blikschade) op de Boslaan, Een voertuig is tegen een langs de Boslaan geparkeerde aanhangwagen/oplegger gereden (rijrichting Genk). Het voertuig is total loss, de bestuurder heeft als bij wonder niets. Hij moest uitwijken voor een vos.