dinsdag 30 oktober 2007

Een brug te ver..

  • Beschadigingen op Kinrooiersteenweg (Neeroeteren), landbouwer H.L. is in aanrijding gekomen met een metalen H-balk die zich op de hoek van een perceel bevindt. Hierdoor is de rechter voorband van de tractor gescheurd en is de landbouwtractor in aanrijding gekomen met een boompje en een oude brievenbus. De zaak werd onderling geregeld.
  • Vandalisme op Bosstraat (Maaseik) tnv B.M., betrokkene meldt dat het reeds het derde weekend achter elkaar is dat een van haar ramen wordt stuk geslagen, telkens op dezelfde hoogte. Vermoedelijk zijn het jeugdigen die terug komen van vermaakuitstap. Er wordt een verscherpt toezicht georganiseerd.
  • Verkeersongeval met vluchtmisdrijf op de Bleumerstraat (Maaseik), melding dat zwarte Ford Fiesta tegen de bloembakken is gebotst en verder gereden is, er zijn sporen naar de overtreder.
  • Stalking op V Eycklaan (Maaseik) een bewoner van Maaseik wordt door zijn ex per GSM gestalkt.
  • Verkeersongeval op de Gremelsloweg-Witbeekweg (industrieterrein Jagersborg Maaseik), R.J. uit Kinrooi rijdt O.L. uit Maaseik in de flank aan wanneer deze links de Witbeekweg wil inslaan.
  • Verkeersongeval op de Kempenstraat (Rotem), vrachtwagenchauffeur P.T. uit St Niklaas heeft al rijdend zijn laadbak omlaag laten zakken. Thv de houten brug (voor fietsers), gelegen aan de Maas, was de laadbak nog niet volledig gezakt. De vrachtwagen was steviger dan de brug. Gevolg: brug lag volledig op de vrachtwagen, onder de laadklep. De voormalige brug werd afgesloten met lint en nadarhekken.