zaterdag 20 oktober 2007

Weer verkeersellende ...

  • Paard op de rijbaan: net voor 6:00 uur werd een loslopend paard gesignaleerd op de Houwstraat te Opoeteren.
  • Verkeersongeval (met gekwetse) op de Steenweg naar Neeroeteren te Elen. Rond 7:00 uur vanmorgen kwam het tot een aanrijding tussen een fiets en een auto. Mug en ziekenwagen waren onmiddellijk ter plaatse. Gezien de ernst van het voorval en de specifieke omstandigheden heeft het Parket van Tongeren onmiddellijk een aantal maatregelen genomen waaronder het ter plaatse sturen van een verkeersdeskundige.
  • Verkeersongeval (met gekwetste) Ophovenstraat Neeroeteren. Twee personenwagens zijn omstreeks 10:00 uur betrokken geraakt in een kop-staart aanrijding. Het eerste voertuig remt af voor een langszaam rijdende file wanneer het tweede voertuig achterop rijdt. De bestuurder van het tweede voertuig werd overgebracht naar het ziekenhuis Maaseik.
  • Bezoek aan de politie: twee klassen van het BUSO St Jansberg (o.a. de klas van juffrouw Carla) hebben een bezoek gebracht aan het politiecommissariaat te Maaseik.
  • Controle schoolgaande jeugd: bij einde schooltijd werden te Maaseik een 12-tal jongeren gecontroleerd. Er werd een vlindermes en een zakje canabis aangetroffen. Voor beide 'eigenaars' werd proces-verbaal opgesteld.