woensdag 31 oktober 2007

Eindejaarsperiode.. opgepast voor snelle jongens!!

  • Vals geld op Schoorstraat, onbekende heeft met vals biljet van 50 euro betaald.
  • Verkeersongeval op de Venlosesteenweg, C.J. rijdt tegen de aanhanger van R.A. uit Sittard die deels op de rijbaan staat.
  • Heterdaad Poging Diefstal brandstof op Molenveld. Dader heeft de dop van de mazouttank van de trekker afgedraaid om zo met behulp van een stuk tuinslang 2 jerrycans te vullen. De dader werd verrast door het thuiskomen van de eigenaar D.T. Hierop neemt de dader de vlucht in de richting van een veldweg. Benadeelde rijdt de dader achterna, maar de dader kan ontsnappen door een wei in te lopen. De verdachte heeft de jerrycans met tuinslang achtergelaten. 1 jerrycan was vol, de tweede jerrycan was gedeeltelijk gevuld. Patrouille in de omgeving levert niets op. De lokale recherche Maasland doet onderzoek.
  • Verkeersongeval op de Broekhofstraat R.J. uit Dilsen rijdt op de Vlessersweg en wil de Boslaan oversteken. L.P. uit Opglabbeek rijdt op de Broekhofstraat en wil links afslaan op de Boslaan richting Genk. Hij ziet niet dat R.J. rechtdoor rijdt en rijdt in de linkerflank van het voertuig.
  • Diefstal fiets op Maasstraat tnv R.M., twee Mountain bikes gestolen, van het ander slachtoffer werd nog geen aangifte ontvangen.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg tussen M.J. uit Dilsen en I.O. uit Genk, MJ rijdt in Rotem op de linkerrijstrook van de rijksweg in de richting van Maasmechelen. Thv de wegversmalling wil ze naar de rechterrijstrook veranderen. Helaas voor haar zag ze de vrachtwagen die rechts van haar reed niet. Ze botst met de rechtervoorkant tegen het wiel van de vrachtwagen.